investor Toomas • 17. märts kell 16:31
Investor Toomas
Ainult tellijale

Kuhu investeerida kodukontori ajastul?

Tööd saab teha ka poes viimaseid WC-paberirulle krabades, sest õnneks on olemas tehnoloogiad, mis on abiks nii kodukontoris kui ka šoppinguhetkel. Leidsin mitu head investeerimisideed nii meilt kui mujalt.  Foto: Zumapress / Scanpix

Paljud valgekraed on küll aeg-ajalt teinud tööd kodus, kuid kes oleks osanud arvata, et ootamatult sunnib pandeemia kogu maailma inimesed kodukontoritesse. Otsisin välja tehnoloogiapakkujad, kes massilisest kodukontoritööst kõige rohkem võidavad.

Olen minagi juba teist päeva kodukontoris ja teinud huvitavaid tähelepanekuid. Selgus näiteks see, et regulaarsed koosolekud, kus inimesed ühes ruumis tunnikese koos istuvad, on täiesti ebavajalikud. Täna sain näiteks Skype´i vahendusel oma raadiosaategi tehtud, kus osales kokku viis inimest oma kodudest ja üks inimene raadiostuudios.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum