investor Toomas • 3. mai 2020 kell 14:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Buffett andis meile õppetunni: mis paistab odav, ei pruugi seda olla

Minulgi olid lennukipiletid ostetud, et iga-aastasest „kapitalismi Woodstockist“ ehk Berkshire Hathaway aastakoosolekut osa saada, kuid viirus otsustas teisiti. Berkshire Hathaway asutaja ja juht Warren Buffett jäi mul sel aastal oma silmaga nägemata, kuid mõtteainet sain sellele vaatamata.  Foto: Reuters/Scanpix

Maailm võib olla pandeemiakriisist muutunud, kuid Warren Buffett ei ole.

Nii mõtlesin, kui veebi vahendusel toimunud Berkshire Hathaway aastakoosoleku lõppedes pühapäeva hommikul kell neli arvuti kinni panin. Aastakümned investeerimiskogemust on pannud talle Põhjanaela paika, mille järgi ta ka sellest kriisist välja loovib.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum