investor Toomas • 9. veebruar kell 4:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Tehkem aktsiate tehingutasud veelgi soodsamaks!

Maagiline 10 euro piir on purustatud, kuid tahaks veelgi soodsamalt!  Foto: Anti Veermaa

Swedbank tegi seda jälle ning viskas LHV-le kinda. Aktsiate tehingutasud langesid peaaegu poole võrra, kuid mina ootan veel suurema innuga seda, et kohalikud maaklerteenuse pakkujad paratamatult saabuva reaalsuse kiiresti kätte tooks ning teeks veelgi drastilisemaid hinnalangetusi.

Drastilist poleks selles aga midagi. Swedbanki koduturul Rootsis tuleb kuni 25 000 Rootsi krooni ehk ligi 2471eurose aktsiatehingu eest USA börsil maksta tehinguks 29 krooni ehk 2,87 eurot. Seda olukorras, kus Rootsi keskmine palk küündib 4500 euroni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum