investor Toomas • 6. august 2018 kell 12:11
Investor
Ainult tellijale

Ta tegi seda jälle

Investeerimismaailma elav legend Warren Buffett aitas kvartalitulemustega ka minu varandust kasvatada.

Warren Buffetti firmad hammustasid hea tüki majanduskasvust.  Foto: Scanpix

Ma olen oma Berkshire Hathaway investeeringut pidanud mitmel korral kaitsma, sest kuigi tegu on hämmastava ettevõttega, on tal ikkagi see niinimetatud Buffetti-boonus: kui investeerimislegend suu lahti teeb, siis antakse talle ka kehvemad tulemused andeks. Laupäeval avaldatud kvartalitulemuste järel pidid oma sõnu sööma aga hoopis kriitikud ja analüütikud: vanameister oli pärast esimese kvartali kahjumit turbo sisse lükanud ja praktiliselt kolmekordistas puhaskasumi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum