investor Toomas • 31. august 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale
Uus Volkswageni e-Golf
Uus Volkswageni e-Golf  Foto: Reuters/Scanpix

Volkswagen on jälle huvitav

Diisliskandaalis kõvasti raputada saanud Volkswageni aktsia on soodsa hinnataseme ja hea väljavaatega muutunud taas huvitavaks investeerimisobjektiks.

Ostsin Volkswageni aktsiaid 2016. aasta jaanuaris ja müüsin kolm kuud hiljem sisuliselt sama hinna juures, millel see kaupleb tänagi. Uskusin aktsiaid ostes, et aktsia hinna põrmustanud diisliskandaal on möödas ja selle järelmõju juba hinnas sees.

Nii aga polnud: skandaal jätkus veel pikalt. Õnneks suutsin väljuda ostukohast siiski 5% jagu kõrgemal tasemel ega kandnud kahju. Küll aga jõudsin toona tõdemuseni, et pole mul vaja selliseid spekulatiivseid panuseid teha.

Nüüd olen vaadanud Volkswageni aktsiat selle pilguga, et võiksin uuesti investeerida, kuid seekord juba väärtuspõhise investori, mitte lühikese vaatega spekulandina. Mis siis on Volkswagenis toimunud?

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt