investor Toomas • 14. september 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale
Blackstone sisenes Eesti turule.  Foto: Reuters/Scanpix

Märkamatu tehing

Ükski börs ei teinud Eesti eilsest suurimast uudisest, Luminori miljarditehingust üldse välja.

Tehingu osapooled Nordea, DNB ja Blackstone on kõik kolm börsiettevõtted, seega pidid nad tehingust nagu kord ja kohus investoreid teavitama. Stockholmi, Helsingi ja Kopenhaageni börsidel noteeritud Nordea ning Stockholmis ja Oslos kaupleva DNB aktsionärid said Luminori enamusosaluse müügiuudise kätte kaks tundi enne eilse börsipäeva algust. NYSE-l kaupleva Blackstone'i ajavööndis valitses uudise avaldamise ajal veel öö, seega oli varahaldusfirma aktsionäridel veelgi pikemalt aega uudist seedida.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt