Marili Niidumaa • 4. august 2020 kell 10:40
Juhtimine
Ainult tellijale

Kuidas suured ettevõtted kasvama panna

Pisano ütleb, et loova arendamise asemel kipuvad paljud ärihiiud lammutama, ja just see saabki saatuslikuks.  Foto: Pixabay

Kasv – see on teema, mis tiksub lakkamatult iga tegevjuhi kuklas, sõltumata sellest, millisel laiuskraadil ta rahmeldab. Ja ometi teatakse kaunis vähe sellest, kuidas tulutoovat kasvu juhtida, hallata ja säilitada.

Tavatarkuse kohaselt suudavad uuendada vaid väledad idufirmad: kui ettevõte kasvab suuremaks ning keerukamaks, muutub see ka jäigemaks. Harvardi ärikooli ärijuhtimise professor ja teaduskonna arendamise prodekaan Gary P. Pisano väidab aga hiljutise uurimuse najal, et ka suured ettevõtted saavad ulatuslikke uuendusi ellu viia.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum