10 kasulikku äppi, mida iga sekretär teadma peaks

04. mai 2017, 10:03
Tehnoloogiaguru Hans Lõugase sõnul arutatakse Eestis tööasju nurjatult palju Skype’i teel, ehkki selleks on palju paremaid programme.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170504/USEFUL/170509884/AR/0/AR-170509884.jpg

Tehnoloogiaportaali Geenius.ee peatoimetaja Hans Lõugas soovitas sekretäride päeva konverentsil kasulikke äppe, mis aitavad kontoritööd efektiivsemalt korraldada, muudavad koosolekute pidamise lihtsamaks ja tavalise lähetuse meeldejäävaks reisielamuseks.

Kui osa äppe on sellised, mida saab individuaalselt kasutada, siis teised on mõeldud kogu kollektiivis kasutamiseks. Nii leiab siit ideid, mida järgmisel koosolekul välja käia, et veenda oma kolleege või IT-osakonda moodsa ajaga ühte sammu astuma.

Äpid, mis aitavad kontoritööd efektiivsemalt korraldada

Scannable

Väga lihtne äpp, mis kasutab telefoni kaamerat ja välku selleks, et skaneerida kuludokumente. Tegelikult teeb ära sama töö mis lauaskanner, piisab vaid sellest, kui panna bensiinitšekk või mis tahes muu dokument, kas või A4 paber lauale, suunata telefon otse sinna peale ja Scannable leiab skännitava osa ise üles ning teeb sellest automaatselt PDFi.

Loe täispikkuses artiklit Äripäeva teemaveebist Sekretär.ee.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    04. May 2017, 10:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing