Kaupleja Alex • 14. september 2018 kell 12:52
Weight Watchers Internationali (WTW) pikk positsioon tõi Alexile kiire kasumi.  Foto: Kaupleja Alex

Edukalt suletud tehingud

Olen viimastel päevadel sulgenud mõned avatud positsioonid ja tulemusega võib rahule jääda.

Esimesena sulgesin euro vastu võetud lühikese positsiooni. Tehing läks kinni positsiooni avamishinna juures. Eilsel Euroopa Keskpanga (EKP) kohtumisel kõlas EKP presidendi Mario Draghi suust mitmel korral, et majandus kasvab ja inflatsioon on kontrolli all. Mulle sai selgeks, et EKP on pigem meelestatud intressmäärade tõusule. Selle taustal avalikustati USA pigem nõrk inflatsioon, mis viis dollari langusesse.

Olin ennast juba meelestanud, et hind liigub minu seatud stop-loss tasemele. Esimene sulgemine oli 7 septembril ja sealt sain 100 punktilise kasumi. Teine sulgemine oli eile, kui hind jõudis minu stop-loss tasemele, millega võtsin 60 punkti kahjumit. Olin tehinguga sellegipoolest rahul, kuna esimene väljumine oli sooritatud õigel ajal ja stop-loss oli seatud korrektsele tasemele.

Stop-loss order päästis Alexi suuremast kahjumist.  Foto: Kaupleja Alex

Teine positsioon oli oluliselt huvitavam ja kasumlikum. Avasin teisipäeval Dr. Elderi soovitusel Weight Watchers International (WTW) pika positsiooni, ostes 50 aktsiat. Tehingu sisenemisel kasutasin Elderi strateegiat. Eile sulgesin 70% positsioonist ja sain väga ilusa kasumi. 30% positsioonist jätsin veel lahti ning ootan kuni hind jõuab Elderi seatud hinna tasemele (take-profit). Elderi süsteemi kohaselt oli seatud väljumishinnaks küll $76.84 aga kiusatusele järele andes müüsin 35 aktsiat hinnaga $73.96, jättes 15 aktsiat veel lahti. Weight Watchers International Inc. hind pärast börsi sulgemist oli $72.25, seega olen pigem rahul, et sulgesin suurema osa positsioonist oluliselt kõrgema hinnaga.

Hetkesaldo (suletud tehingute summa kontol): 9923,38 eurot

Kapital (avatud tehingute kasum/kahjum kontol): 9726,99 eurot

Reaalajas ülevaate Alexi kauplemiskontost ja viimastest tehingutest leiab SIIT.

Hetkel teeb mulle muret WTI ja Brent hinnavahe. Orkaanihoiatus Ameerikas on kasvatanud hinnavahet veelgi, kuna WTI on kasvanud tugevamini kui Brent. Pärast seda kui orkaani ohtlikuse taset langetati, taastus kütuste hinnavahe taas 9-10 dollari juurde ja ma loodan, et kütuste suur hinnavahe ei jää kauaks pidama.

Jälgi minu tehinguid Kaupleja Alex kodulehel.

Hetkel kuum