Priit Pokk • 24 juuni 2019
Majandustulemused
Ainult tellijale

Click & Grow müügitulu hüppas üles, kasum kärbus

Click & Grow Tartus Fortuuna tn. asuvas kontoris.  Foto: Andres Haabu

Nutikate aedade tootja Click & Grow kasvatas eelmisel aastal müügitulu rohkem kui poole võrra: kui 2017. aastal ulatus tulu 4,3 miljoni euroni, siis eelmisel aastal juba 6,5 miljoni euroni. Samas pöördus kasum kahjumiks.

"Aruandeaastal sai Click & Grow grupp investeeringu, mille abil saime suurendada tootmismahtusid ning arenguinvesteeringuid turundusse ja tootearendusse. Click & Grow strateegiaks on kasutada tootmisel partnerettevõtete teenuseid ning hoida ettevõttes sees vaid kõige olulisemad, ettevõtte jaoks strateegilised valdkonnad. 2018. aastal suurendas ettevõte müüki, jäädes sel aastal kahjumisse," märgib ettevõte Äripäeva Infopanka laekunud majandusaasta aruandes. Eelmise aasta lõpus kaasas ettevõte 11 miljonit dollarit, juhtivinvestor oli IKEA poode haldav Ingka Group.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum