Priit Pokk • 27. august 2019 kell 7:36
Majandustulemused
Ainult tellijale

Raske viimane kvartal kärpis Apple'i müüja tiibu

Viimases kvartalis ei edenenud iPhone'ide müük Eestis.  Foto: Raul Mee

Apple’i volitatud edasimüüja IM Arvutite jaoks oli eelmisel aastal esimene poolaasta edukas, kuid tulemusi pärssis iPhone'ide müük aasta lõpus ning käive kahanes lõppkokkuvõttes võrreldes aasta varasemaga 1% võrra.

"2018. aasta algas väga paljutõotavalt. Juuni lõpuks oli meie ärikasum enam kui 12% suurem võrreldes eelmise aastaga. 2018. aasta viimane kvartal pakkus aga palju väljakutseid, sest nõudlus uue iPhone’i tootesarja järele ei olnud suur, võrreldes iPhone Xi tulemustega 2017. aastal," kirjutab ettevõte Äripäeva Infopanka laekunud majandusaasta aruandes.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum