Jaga lugu:
Majandustulemused
Ainult tellijale

Bigbanki teise kvartali puhaskasum oli 6,1 miljonit eurot

Bigbank on tänavu saavutamas aegade parimaid tulemusi  Foto: Raul Mee

Bigbank ASi teise kvartali puhaskasum kasvas 19 protsenti, 6,1 miljoni euroni, laenuportfell kasvas selle aasta teises kvartalis 4,6 miljoni euro võrra, 439 miljonini. Suur kasv saavutati kommertspanga teatel tänu kontserni laenukahjumite vähenemisele.

„Teisest kvartalist hakkasime senisest enam arendama ettevõtetele suunatud tooteid ja teenuseid ning lõime selleks pangas täiesti uue valdkonna – korporatiivpanganduse juhiks sai pikaajaliselt pangandusvaldkonnas töötanud Ingo Põder,“ rääkis Bigbanki juhatuse esimees Martin Länts.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum