Eerik-Niiles Jonesi Eesti poliitilised aardekütid

07. juuni 2017, 22:01
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170607/ENTERTAINMENT/170609734/AR/0/AR-170609734.jpg

Kes võitleb Eesti poliitiliste muumiatega? Kelle pildi leiab kaitsepolitsei aastaraamatust? Ja millise Eesti poliitiku järgi on loodud Indiana Jones? Eesti kõige tuntum aardekütt, Eerik-Niiles Kross, viibki meid värskes Kinopoliit Kosmoses Eesti poliitika katakombidesse ja paljastab Tom Cruise "Muumia" taasünni saatel kõik Eesti poliitilised seiklejad.

Saadet toetab Kino Kosmos IMAX

See on viies osa kuueosalises poliitsatiiri saates Kinopoliit Kosmos, kus kuus Eesti tipp-poliitikut kuuest Eesti suurimast erakonnast saavad ülesandeks leida Eesti poliitilised vasted Hollywoodi kassahittidega seotud filmitegelastele. Vasted tuleb anda viiele erinevale tegelasele, oma erakonnast valida ei tohi ja kuna edu saadab neid, kes enda üle naerda oskavad, tuleb saatekülalisel lõpuks ka määrata, kes ta ise nimetatud filmitegelastest oleks.

"MUUMIA" IMAX 3D's ainult KINOS KOSMOS IMAX

Osta pilet SIIT

Osta pilet SIIT

Meelelahutus on Äripäeva toimetusest sõltumatu rubriik, mis koostöös erinevate brändidega toob Äripäeva lugejani ärikastmes põneva meelelahutusliku sisu.
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. June 2017, 09:26

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing