Jaak Madison ja poliitrobotite pealetung!

22. juuni 2017, 11:48
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170622/ENTERTAINMENT/170629882/AR/0/AR-170629882.jpg

Kes Riigikogu koridorides ringi liikuvatest poliitikutest on trenni tegev Terminaator ja kes piipu kimuv autobot? Riigikogu liige Jaak Madison teab seda ja avalikustab Kinopoliit Kosmose hooaja viimases episoodis kõik Eesti poliitilised robotid.

Saadet toetab Kino Kosmos IMAX

See on viimane osa kuueosalises poliitsatiiri saates Kinopoliit Kosmos, kus kuus Eesti tipp-poliitikut kuuest Eesti suurimast erakonnast saavad ülesandeks leida Eesti poliitilised vasted Hollywoodi kassahittidega seotud filmitegelastele. Vasted tuleb anda viiele erinevale tegelasele, oma erakonnast valida ei tohi ja kuna edu saadab neid, kes enda üle naerda oskavad, tuleb saatekülalisel lõpuks ka määrata, kes ta ise nimetatud filmitegelastest oleks.

"Transformerid: Viimane rüütel" IMAX 3D's ainult KINOS KOSMOS IMAX

Osta pilet SIIT

Osta pilet SIIT

Meelelahutus on Äripäeva toimetusest sõltumatu rubriik, mis koostöös erinevate brändidega toob Äripäeva lugejani ärikastmes põneva meelelahutusliku sisu.
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. June 2017, 12:07

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing