Keskerakonna paleepööre: kas osav kokkumäng?

Harry Tuul, Harry Tuul 22. juuli 2011, 11:46

Muutusteootus Keskerakonnas on nagu messiase ootamine. Keegi ei tea kes ta on, mis ta teeb või muudab ja millal tuleb, kuid kõik on ootusärevuses.

Kuid tagatubades võivad otsused juba olla langetatud. Kuigi avalikkuses on püütud välja mängida Edgar Savisaare ja Jüri Ratase vastuseisu, ei ole jutud viimasest kui suure tõenäosusega järgmisest esimehest-järeltulijast mitte selle suve sünnitis, vaid on kuluaarides ringelnud juba vähemalt paar-kolm aastat.

Kõva ettevalmistustöö päädis Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna poolehoiuga. Selge märk, et Ratas sobib nii eestlastele kui ka venelastele. Tegelikult on poolehoid Ratasele märksa laiem. Teda ei hinnata mitte ainult erakonna sees, vaid ka väljaspool. Seega avaneksid tema esimeheks saamisega paljud uksed ja koostöövõimalused, mis seni on olnud suletud.

Nii näibki, et paleepööre on pigem kokkumäng. Kongressil näeme.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    08. August 2011, 16:51
    Otsi:

    Ava täpsem otsing