14. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Hommikuprogramm. Stuudios Igor Rõtov ja Rivo Sarapik

Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.  Foto: Andres Haabu

14. novembri hommikuprogramm pakub lisaks päeva tähtsamatele uudistele ka infot sellest, kas Eestis valitseb kartulikriis (küsimustele vastab Põllumajandus-kaubanduskoja juht Roomet Sõrmus) ja kuidas ärikinnisvaras ruutmeetrilt senisega võrreldes kordi enam teenida.

Teises saatetunnis on külas Eesti pillifondi juht Marje Lohuaru, kes näitab toimetuses enam kui 400 aasta vana viiulit ja räägib muusikainstrumentidesse investeerimisest. Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanik Liina Laks annab ülevaate, mida oodata börsilt.

Programmi juhib Igor Rõtov, uudistega varustab toimetaja Rivo Sarapik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt