15. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Investor Toomase tund: äkiline aasta algus

Investor Toomas  Foto: Anti Veermaa

Selle aasta esimeses "Investor Toomase tunnis" vaatame, mis teemad on Toomast aasta alguses köitnud. Kuigi Rahakratt tõi toreda kingituse, mis peaks innustama kõiki säästma, tuli investeeringuid vaadata siiski kainestava pessimismiga.

Investor Toomase portfell alustas aastat tõusuga, ent Toomast see ei rõõmustanud. Miks küll? Lisaks saame teada, millistel turgudel hoiab Toomas sel aastal silma peal ja kust võib investeeringuid oodata.

Möödunud nädal tõi Admiral Marketsi võlakirjade börsidebüüdi. Saame aimdust, miks tegi Toomas otsuse neid võlakirju märkida väriseva käega. Nädala lõpus kohtub investor Toomas taas oma fännidega - mida sellest kohtumisest oodata?

Stuudios on Äripäeva ajakirjanikud Liina Laks, Juhan Lang ja Kadri Põlendik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt