18. jaanuar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Ostjale tuleb pakkuda vähem valikuid

Äriplaan 2017  Foto: Andras Kralla

Saates astub sel korral üles Andre Veskimeister Ekspress Grupist, kes astus lavale Ärikatla ja Tallinna börsi korraldatud konverentsil Tark Raha mödunud sügisel. Lisaks temale esinesid seal avalike ettevõtete juhid Indrek Kasela PRFoodsist ja Viljar Arakas Eften Capitalist.

Andre Veskimeister räägib, mis on meedias muutunud enne ja pärast 10 aastat tagasi aset leidnud kriisi, kuidas inimeste tähelepanu püüda ja miks kliendile ei tohi väga palju valikuid pakkuda.

Sealt sündmuselt oleme mitu saadet juba Äripäeva Raadio kuulajateni toonud.

Näiteks 1990. aastate börsibuumi aegne staarmaakler Charlie Viikberg rääkis, miks bitcoin on nagu Eesti rändrahn. Majandusminister Kadri Simson ja Swedbank Eesti juht Robert Kitt arutlesid, millal intressid tõusma hakkavad ning investor Tõnn Talpsepp selgitas, kuidas käituda, kui tänaval tuleb ohtlik loom vastu ehk kuidas investeerimisel riske hinnata.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt