Needus Facebook, algav firmade häkk ja kuulsaim firmamatja

26. jaanuar 2018, 07:00
Best Marketing Internationali juht Hando Sinisalu
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180125/BROADCAST/180129938/AR/0/AR-180129938.jpg

26. jaanuari hommikuprogrammis tuleb juttu, miks miljardär ja filantroop George Soros peab Facebooki ja Google´it needuseks, milliseid ärisid hakatakse nädalavahetusel häkkima, millised järgmised muutused meediatarbimises ja sotsiaalmeedias tulevad meediaärisse ja paljust muust.

Hommikuprogrammis on külas Ekspress Grupi meediauundustest rääkiv Ivar Kruustok ja Marek Mühlberg, kes räägib loomehäkist. Samuti saavad sõna Eesti tuntumaid firmamatjaid Kalev Sakjas ja võlausaldajate esindaja Marie Rosin ning Eesti suurim Google AdWords ekspert Karl Pae.

Programmi juhib Hando Sinisalu ja uudiseid toimetab Rivo Sarapik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. January 2018, 15:31

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing