26. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:

Needus Facebook, algav firmade häkk ja kuulsaim firmamatja

Best Marketing Internationali juht Hando Sinisalu
Best Marketing Internationali juht Hando Sinisalu  Foto: Raul Mee

26. jaanuari hommikuprogrammis tuleb juttu, miks miljardär ja filantroop George Soros peab Facebooki ja Google´it needuseks, milliseid ärisid hakatakse nädalavahetusel häkkima, millised järgmised muutused meediatarbimises ja sotsiaalmeedias tulevad meediaärisse ja paljust muust.

Hommikuprogrammis on külas Ekspress Grupi meediauundustest rääkiv Ivar Kruustok ja Marek Mühlberg, kes räägib loomehäkist. Samuti saavad sõna Eesti tuntumaid firmamatjaid Kalev Sakjas ja võlausaldajate esindaja Marie Rosin ning Eesti suurim Google AdWords ekspert Karl Pae.

Programmi juhib Hando Sinisalu ja uudiseid toimetab Rivo Sarapik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt