Kuidas end hetkega hävitada?

06. veebruar 2018, 16:00
Maine- raske luua, raske hoida, kerge hävitada.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180205/BROADCAST/180209823/AR/0/AR-180209823.jpg

Seekordses saates tuleb juttu millestki, mille loomine on tohutult keeruline ja aega ning vaeva nõudev, kuid mille võib mõtlematusest kiiresti hävitada. Juttu tuleb mainest ehk kuidas meedias omale mainet luua, seda hoida ning mida juht ei saa avalikkusega suheldes omale lubada.

Sellest kõneles LP peatoimetaja Ingrid Veidenberg Äripäeva korraldatud Juhtimislaboris läinud kevadel. Järgmine Juhtimislabor toimub juba 7. veebruaril, mille fookus on visadus ehk miks osad lähevad aastaid läbi seinte ning teised põrkuvad tagasi juba esimeste takistuste tekkides. Lisainfot Juhtimislabori kohta leiab siit.

Visaduse teemal oleme eetrisse lasknud juba ka ühe raadiosaate, kus kõneles Eesti tuntumaid sportlasi ja ettevõtja Ott Kiivikas ning coach Raimo Ülavere, miks osadel on palju visadust ning teistel seda napib.

Seda saadet saab kuulata siit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. February 2018, 20:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing