9. veebruar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Robot aitab Eesti firmal kõrgemat hinda küsida

Tehisintellekt aitab TallinHotelsil paremaid otsuseid teha.  Foto: Shutterstock

Hotelle Palace, Bern ja Savoy Boutique juhtiva TallinnHotels juht Ain Käpp räägib seekordses saates "Kasulik Äripäev", kuidas kahe roboti - Ideas ja Revinate - kasutamine aitab ettevõttel kõrgemat hinda hotellitoa eest küsida ning vähendada inimlikke eksimusi.

Ain Käpp kõneles sel teemal Äripäeva korraldatud sündmusel "Best of the Best", kus tõime ühele lavale läinud aasta sündmustel parima tagasiside saanud esinejad. Oleme sealt mõned teemad juba ka kuulajateni toonud.Näiteks E&Y partner Ranno Tingas rääkis nn kogu tõe sel aastal eestlasi tabanud maksumuutustest (seda saadet saab kuulata siit) ja Meelis Milder, Arno Kütt ja Gert Jostov rääkisid vestlusringis ettevõtjate elu muutvatest nähtustest (seda saab kuulata siit).

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt