13. veebruar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kuidas rokkstaarid oma äri heaks tööle panna?

Testlio asutaja ja tegevjuht kristel Kruustük räägib, kuidas tema tugeva tiimi loob.  Foto: Erakogu

13. veebruari saates Juhtimislabor räägib Testlio asutaja ja juht Kristel Kruustük, kuidas panna rokkstaarid ehk kõige andekamad töötajad oma ettevõtte heaks panustama, kuidas isiklikku juhtimiskultuuri välja arendada ning miks on tähtis töötajale ka ettevõtte ees seisvatest väljakutsetest ning raskustest rääkida.

Kristel Kruustük kõneles sel teemal Äripäeva sündmused "Best of the Best", kus Äripäev tõi ühisele lavale 2017. aasta sündmustel kuulajatelt parima tagasiside saanud esinejad.

Oleme sealt juba mõned teemad ka Äripäeva Raadio kuulajani toonud. Näiteks vestlusring nähtustest, mis hakkavad mõjutama ettevõtjate ja tarbijate elu, kus osalesid Meelis Milder, Arno Kütt ja Gert Jostov. Kuula seda siit.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt