19. veebruar 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Ärge edutage igavaid ja halle inimesi juhiks

Janek Mäggi rääkis sõna jõus.  Foto: Andras Kralla

Seekordses saates räägib suhtekorraldusettevõtja Janek Mäggi sõna jõust ehk sellest, kuidas õigete sõnadega kutsuda ellu õige ja vajalik reaktsioon. Ühtlasi selgitab ta, miks igavaid ja kuivasid inimesi juhiks ei maksaks edutada ning miks vastuoluline Jürgen Ligi on tema lemmikpoliitik.

Janek Mäggi kõneles sel teemal Äripäeva sündmused "Best of the Best", kus Äripäev tõi ühisele lavale 2017. aasta sündmustel kuulajatelt parima tagasiside saanud esinejad.

Oleme sealt juba mõned teemad ka Äripäeva Raadio kuulajani toonud. Näiteks vestlusring nähtustest, mis hakkavad mõjutama ettevõtjate ja tarbijate elu, kus osalesid Meelis Milder, Arno Kütt ja Gert Jostov. Kuula seda siit.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt