President Ilvese rahaprobleemid

09. märts 2018, 15:00
Toomas Hendrik Ilves
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180308/BROADCAST/180309673/AR/0/Toomas-Hendrik-Ilves.jpg

Meenutame sel korral kaht saadet, mille peakangelane on president Toomas Hendrik Ilves.

Esimeses saates sorisid läinud aasta alguses häbitult presidendi rahakotis ajakirjanikud Vilja Kiisler ja Harry Tuul. Nimelt tegi EAS saate eetrisse minemise ajal otsuse, et maksab omavahenditest Euroopa Komisjonile tagasi 90% ekspresident Ilvesele antud üle 150 000eurosest toetusest. Saates tuli juttu sellest, millal Toomas Hendrik Ilves lõpuks oma kodutalu toetuse maksumaksjale tagasi maksab ja kas Kersti Kaljulaid peaks Euroopa kontrollikojast saadavast rahast loobuma. 

Teises saates tuli juttu sellest, kuidas endise presidendi Toomas Hendrik Ilvese kodutalule antud EASi toetuse asjus vassisid läinud aasta alguses paljud sellega seotud olnud inimesed, kes on kahtlemata tänamatult piinlikus olukorras. Saatest selgus, kes nad on.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. March 2018, 17:14

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing