• Jaga lugu:

  President Ilvese rahaprobleemid

  Toomas Hendrik IlvesFoto: Postimees/Scanpix

  Meenutame sel korral kaht saadet, mille peakangelane on president Toomas Hendrik Ilves.

  Esimeses saates sorisid läinud aasta alguses häbitult presidendi rahakotis ajakirjanikud Vilja Kiisler ja Harry Tuul. Nimelt tegi EAS saate eetrisse minemise ajal otsuse, et maksab omavahenditest Euroopa Komisjonile tagasi 90% ekspresident Ilvesele antud üle 150 000eurosest toetusest. Saates tuli juttu sellest, millal Toomas Hendrik Ilves lõpuks oma kodutalu toetuse maksumaksjale tagasi maksab ja kas Kersti Kaljulaid peaks Euroopa kontrollikojast saadavast rahast loobuma. 
  Teises saates tuli juttu sellest, kuidas endise presidendi Toomas Hendrik Ilvese kodutalule antud EASi toetuse asjus vassisid läinud aasta alguses paljud sellega seotud olnud inimesed, kes on kahtlemata tänamatult piinlikus olukorras. Saatest selgus, kes nad on.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.