16. märts • 1 min
Jaga lugu:

Hommikuprogramm: pinged Venemaal ja rohi imporditollide vastu

Urmas Paet
Urmas Paet  Foto: Raul Mee

Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb juttu probleemidest Eesti Raudtees, e-kaubanduse trendidest, Venemaa presidendivalimistest ja suhetest Suurbritanniaga ning Euroopa Liidu vastusest Ameerika Ühendriikide imporditollidele.

Hommikuprogrammi veavad Aivar Hundimägi ja Ken Rohelaan. Stuudiosse tulevad külla e-kaubanduse liidu juhatuse esimees Mait Mäesalu ja julgeolekuekspert Ivo Juurvee. Samuti toimub telefoniintervjuu Urmas Paetiga, kellega tuleb juttu, kuidas peaks Euroopa Liit vastama USA presidendi Donald Trumpi imporditollide kehtestamisele.

Lisaks kuuleb hommikuprogrammis isutekitajaid päeval eetrisse minevatest saadetest "Debatt" ja "Eetris on Estonian Business School".

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt