Hommikuprogramm: pinged Venemaal ja rohi imporditollide vastu

16. märts 2018, 07:00
Urmas Paet
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180315/BROADCAST/180319787/AR/0/AR-180319787.jpg

Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb juttu probleemidest Eesti Raudtees, e-kaubanduse trendidest, Venemaa presidendivalimistest ja suhetest Suurbritanniaga ning Euroopa Liidu vastusest Ameerika Ühendriikide imporditollidele.

Hommikuprogrammi veavad Aivar Hundimägi ja Ken Rohelaan. Stuudiosse tulevad külla e-kaubanduse liidu juhatuse esimees Mait Mäesalu ja julgeolekuekspert Ivo Juurvee. Samuti toimub telefoniintervjuu Urmas Paetiga, kellega tuleb juttu, kuidas peaks Euroopa Liit vastama USA presidendi Donald Trumpi imporditollide kehtestamisele.

Lisaks kuuleb hommikuprogrammis isutekitajaid päeval eetrisse minevatest saadetest "Debatt" ja "Eetris on Estonian Business School".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. March 2018, 19:23

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing