23. märts • 1 min
Jaga lugu:

LHV poole aasta töö jõudis tulemuseni

LHV Groupi juht Madis Toomsalu
LHV Groupi juht Madis Toomsalu  Foto: Andras Kralla

See nädal tõi LHV kohta palju uudiseid, alustades OEG müügi nõustamisest lõpetades Börsihai aktsiamängu lõppemisega. Sinna vahele jäävad Londonis kontori avamine, Leedu äri võimalik müük ja Eestisse investeeriva pensionifondi loomine.

LHV Groupi juht Madis Toomsalu tunnistab Äripäeva raadio saates "Kuum tool", et see ei olnud nii plaanitud, et kõik need sündmused jäävad ühele nädalale. Küll aga avab ta kõigi nende uudiste tagamaasid ja muu seas saab näiteks teada, milline on tema kogemus Börsihaiga. Madis Toomsalu küsitleb Kadri Põlendik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt