Maksuamet teeb kibedaks ärimaastikku reostavate ettevõtjate elu

09. aprill 2018, 13:00
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180408/BROADCAST/180329567/AR/0/AR-180329567.jpg

Möödunud nädalal avalikustas maksu- ja tolliamet, et on võtnud fookusesse kaks ettevõtlust puudutavat teemat. Alustatakse nende ettevõtte osanike kontrollimist, kes teenivad dividenditulu, aga ei teeni palgatulu ning samuti on alustatud pahatahtlike suurvõlgnike vastu pankrotimenetlusi eesmärgiga seada neile ärikeeld.

Nende kahe teemaga algatatud tegevusi ja eesmärke selgitavad saates „Maksu- ja tolliamet annab nõu“ maksuameti otseste ja kaudsete maksude talituse juhataja Tiina Normak, maksuauditi osakonna juhataja asetäitja Eilike Pruul ja erimenetluse valdkonnajuht Airi Jansen-Uueda.

Saadet juhib Aivar Hundimägi.

Saadet toetab maksu- ja tolliamet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. March 2018, 22:10

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing