9. aprill 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Maksuamet teeb kibedaks ärimaastikku reostavate ettevõtjate elu

Foto: Meeli Küttim

Möödunud nädalal avalikustas maksu- ja tolliamet, et on võtnud fookusesse kaks ettevõtlust puudutavat teemat. Alustatakse nende ettevõtte osanike kontrollimist, kes teenivad dividenditulu, aga ei teeni palgatulu ning samuti on alustatud pahatahtlike suurvõlgnike vastu pankrotimenetlusi eesmärgiga seada neile ärikeeld.

Nende kahe teemaga algatatud tegevusi ja eesmärke selgitavad saates „Maksu- ja tolliamet annab nõu“ maksuameti otseste ja kaudsete maksude talituse juhataja Tiina Normak, maksuauditi osakonna juhataja asetäitja Eilike Pruul ja erimenetluse valdkonnajuht Airi Jansen-Uueda.

Saadet juhib Aivar Hundimägi.

Saadet toetab maksu- ja tolliamet.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt