Hommikuprogramm. Investeerimisnippe Kressilt, Roosaarelt ja Liivamäelt

24. aprill 2018, 07:00
Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180423/BROADCAST/180429903/AR/0/Äripäeva-börsitoimetuse-juht-Juhan-Lang.jpg

Kuidas säästa pankade teenustasudelt, millises majandustsükli faasis me praegu oleme, kas on aeg valmistuda krahhiks, mida on vaja teada IPOdel osalemisest ja millised ajatud põhimõtted aitavad börsidel edu saavutada?

Neil teemadel arutlevad Äripäeva raadio hommikuprogrammis blogi dividendinvestor.ee eestvedaja, ja Danske pensionifondide fondijuht 2006-2016 aastatel Märten Kress, investor ja Tallina Tehnikaülikooli panganduse ja rahanduse õppetooli lektor Kristjan Liivamägi ning investor ja investeerimisteemaliste raamatute autor Jaak Roosaare.

Hommikuprogrammi veavad Juhan Lang ja Indrek Mäe.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. April 2018, 17:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing