24. aprill 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Hommikuprogramm. Investeerimisnippe Kressilt, Roosaarelt ja Liivamäelt

Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang  Foto: Raul Mee

Kuidas säästa pankade teenustasudelt, millises majandustsükli faasis me praegu oleme, kas on aeg valmistuda krahhiks, mida on vaja teada IPOdel osalemisest ja millised ajatud põhimõtted aitavad börsidel edu saavutada?

Neil teemadel arutlevad Äripäeva raadio hommikuprogrammis blogi dividendinvestor.ee eestvedaja, ja Danske pensionifondide fondijuht 2006-2016 aastatel Märten Kress, investor ja Tallina Tehnikaülikooli panganduse ja rahanduse õppetooli lektor Kristjan Liivamägi ning investor ja investeerimisteemaliste raamatute autor Jaak Roosaare.

Hommikuprogrammi veavad Juhan Lang ja Indrek Mäe.

 

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt