30. aprill 2018
Jaga lugu:

Riik töötasu kallal, kinnisvarakuudid ja hüplik börs

Saates jääb eelmise nädala teemadest kõlama vaidlus, et maksuamet võtab luubi alla dividendimaksjad, ja riigi soov luua võrdse palga seadus. Nädala suurim tähelepanu langes suurele kahtlustusele, et kindlustusfirmad eelistavad ümbrikupalka.

Lisaks töötasudele lõi kõlapinda arvamuslugu kinnisvara hinnatõusust. Seetõttu ei ole jäänud märkamata ka nn kompaktsed elamupinnad, mis suuruselt meenutavad pigem kuute. Üks keskne teema oli eelmisel nädalal ja on jätkuvalt ka tulevatel päevadel turgude volatiilsus. Kui eelmisel nädalal teatasid paljud börsifirmad headest majandustulemustest, siis investoritele sellest ei piisanud ja aktsiad kukkusid. Mida on oodata uuelt nädalalt?

Stuudios arutlevad teemade üle Äripäeva börsitoimetuse ajakirjanikud Liina Laks ja Kaspar Allik, saadet juhib Ken Rohelaan.

Jaga lugu:
Hetkel kuum