4. mai 2018
Jaga lugu:

Mis kasu on ettevõtjatel uuest poliitjõust?

LHV Panga juhatuse liige Indrek Nuume  Foto: Raul Mee

Poliitilise manifesti koostanud liikumise Eesti 200 üks esindajaid, LHV Panga juhatuse liige Indrek Nuume räägib Äripäeva raadio hommikuprogrammis, mis on nende nägemus muudatustest Eesti majanduselus ja kas liikumisest ikkagi kasvab erakond välja või ei.

Stuudiosse tuleb ka värske tervise- ja tööminister Riina Sikkut, kelle plaanide kohta uurib lähemalt Meditsiiniuudiste peatoimetaja Kadi Heinsalu.

Päevakajalistel teemadel ja oma põnevatest persoonisaadetest räägib Äripäeva arvamustoimetuse juht Vilja Kiisler. Börsitoimetuse ajakirjanik Indrek Mäe teeb kokkuvõtte investor Toomase aprillikuu tulemusest ja teatab ka ühe rõõmusõnumi. Saadet veavad Aivar Hundimägi ja Kadri Põlendik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas