7 mai 2018

Hommikuprogrammis: Eesti edukaim IT-juht

Aivar Hundimägi  Foto: Andres Kralla

Esmaspäeval on viimane päev aasta mõjukaima IT-juhi kandidaatide esitamiseks. Möödunud aastal pälvis selle tiitli Eesti Energia IT-juht Agnes Roos, kes on esmaspäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammi üheks külaliseks.

Colliers International, MRICS partneri Margus Tinnoga teeme hommikuprogrammis juttu ärikinnisvaraturu hetkeseisust ning lähiaja suundumustest. Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjanik Eliisa Matsalu räägib siseminister Andres Anvelti soovist hakata karmimalt karistama ebaseadusliku võõrtööjõu kasutajaid. Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang teeb esmaspäevases hommikuprogrammis eelvaate algava nädala olulisematele börsiuudistele ning kokkuvõtte reedel avaldatud USA tööturu raportist ja nädalavahetusel toimunud staarinvestor Warren Buffetti ettevõtte  Berkshire Hathaway aktsionäride koosolekust. 

Esmaspäeval teevad Äripäeva raadio hommikuprogrammi Aivar Hundimägi ja Liis Amor. 

Hetkel kuum