10. mai 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kas riigiabi suretab eratranspordi välja?

Sven Sester (IRL) Erki Savisaar (Riigikogu liige Keskerakond)  Foto: Ivar Kuldver

Saates "Poliitikute töölaud" räägime tasuta ühistranspordist maakonnaliinidel ning majandus- ja taristuminister Kadri Simsoni maakondliku ühistranspordi piletihinna määrusest ning sellest, millised valikud jäävad piletihinna kehtestamisel ühistranspordikeskustele.

Samuti tuleb juttu, kas tasuta ühistransport laiemalt on õigustatud ning millised head ja vead sellega kaasnevad. Teemat lahkavad stuudis keskerakondlane Erki Savisaar majanduskomisjonist ning endine rahandusminister ja tänane riigikogu liige Sven Sesteri IRList.

Saadet juhib Indrek Mäe.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt