Kuidas näeks välja Eesti riigi arengu eesmärgipuu

14. mai 2018, 15:00
Indrek Saul (Ärikonsultant ja koolitaja)
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180513/BROADCAST/180519983/AR/0/AR-180519983.jpg

Saade on salvestatud Pärnu finantskonverentsil. Müügikasvu coach Indrek Saul räägib, kuidas näeks välja Eesti riigi arengu eesmärgipuu, mismoodi visualiseerida eesmärkide, tegevuste ja eelarve vahelised seosed ja kuidas jagada vastutus eesmärkide saavutamise eest.

Samuti kuulete ettekannet, mille tegi majandusekspert Kristjan Lepik. Linnade ja riikide võimekus inimesi meelitada muutub väga erinevaks. Kuidas saavad hakkama kohad, mis ei suuda inimesi meelitada. Millest tekib nende majanduskasv? Riigid, mille maksumaksjad ise midagi ei tooda, on määratud hävingule. Teleporti andmebaasi 260 linna keskmise järgi on Tartu ja Tallinn 10. ja 11. kohal. Meil on hea eeldus olla atraktiivne sihtpunkt, kuid kas tahame seda?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. May 2018, 09:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing