14. mai 2018
Jaga lugu:

Kuidas näeks välja Eesti riigi arengu eesmärgipuu

Indrek Saul (Ärikonsultant ja koolitaja)  Foto: Eiko Kink

Saade on salvestatud Pärnu finantskonverentsil. Müügikasvu coach Indrek Saul räägib, kuidas näeks välja Eesti riigi arengu eesmärgipuu, mismoodi visualiseerida eesmärkide, tegevuste ja eelarve vahelised seosed ja kuidas jagada vastutus eesmärkide saavutamise eest.

Samuti kuulete ettekannet, mille tegi majandusekspert Kristjan Lepik. Linnade ja riikide võimekus inimesi meelitada muutub väga erinevaks. Kuidas saavad hakkama kohad, mis ei suuda inimesi meelitada. Millest tekib nende majanduskasv? Riigid, mille maksumaksjad ise midagi ei tooda, on määratud hävingule. Teleporti andmebaasi 260 linna keskmise järgi on Tartu ja Tallinn 10. ja 11. kohal. Meil on hea eeldus olla atraktiivne sihtpunkt, kuid kas tahame seda?

Jaga lugu:
Hetkel kuum