28. mai 2018
Jaga lugu:

Konfliktiolukordadest ja kuidas meest paremini mõista

Ene Seidla  Foto: Väinu Rozental

Tänased "Lavajutud" on salvestatud Äripäeva korraldatud sekretäride päeval. Esimesena kõneleb HAL Koolituse koolitaja Ene Seidla, et konflikt tabab meid alati ootamatult ja paraku ei ole meie loomulikest inimlikest reaktsioonidest konfliktiolukorras abi.

Õpime tehnikaid, mis meid emotsioonide faasist edasi aitavad ning õpime kontrollima oma kehakeelt, et ründa-põgene faasist teadlikult välja tulla. Saate teises pooles räägib endine profikorvpallur, nüüdne maailmarändur, blogija ja kirjanik Jesper Parve. „Tihti avastan end mõtlemast: kuidas on see võimalik, et mees ja naine üldse koos eksisteerida, elada ja töötada saavad. Oleme ju nii erinevatest maailmadest,“ ütles Parve. Kes mees siis Parve arvates on, miks on ta nii teistsugune ja kuidas teda paremini mõista, sellest ta saates räägibki.

Jaga lugu:
Hetkel kuum