30. mai 2018
Jaga lugu:

Digitaalne toiduohutuse töölaud FoodDocs tuletab seadusenõudeid ise meelde

Foto: Shutterstock

Äripäeva raadiosaates Fookuses avastame seekord ainulaadset toidukäitlejate programmi FoodDocs, mis võitis ka Ajujahi saate.

Saade valmis küll enne võitu. FoodDocs aitab luua ise pilvepõhises programmis oma ettevõttele enda jaoks arusaadav enesekontrolliplaan, mis võimaldab hallata ülevaatlikult seadusest tulenevatele nõuetele vastavaid dokumente. FoodDocsi töölaud tuletab seejuures seadusest tulenevaid nõudeid ettevõttele ise meelde, seetõttu ei pea viimane ise meenutama, millal mõnda kohustust taas täitma peab. Uurime lähemalt, mida FoodDocs endast kujutab ja kuidas see töötab. Külas on FoodDocsi müügi- ja turundusjuht Katrin Liivat ja endine presidendi kantselei peakokk Inga Paenurm.

Saadet juhib Liis Amor.

Saadet toetab Tallinna Sadam.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas