1. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Lastele turundamisest, Hiina turistidest ja loometööstuse ekspordivõimalustest

Foto: Raul Mee

Rahvusvahelisel lastekaitsepäeval tuleb hommikuprogrammi külla tarbijakaitseameti turujärelevalve osakonna juhataja Hanna Turetski-Toomik, kellega räägime lastele müümisest ja turundamisest. Kas ja kuidas lapsi selle eest kaitsta?

Tallinna Ettevõtlusameti turismiosakonna juhataja Evelin Tsirkiga räägime peagi ees ootavast Hiina turistide buumist ja sellest, kuidas ettevõtjad sellest kasu lõigata saaksid. Agentuuri Impact 80/20 juht Paul Aguraiuja räägib loometööstuse ekspordivõimalustest - teatri NO ja seriaali "Pank" näitel.

Stuudios on Liis Amor ja Hando Sinisalu.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt