8. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Kuidas Eesti 200 idufirmalikult juhtida?

Best Marketing Internationali juht Hando Sinisalu  Foto: Raul Mee

Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis on külas Grant Thornton Balticu juhatuse esimees Mati Nõmmiste, et selgitada oma eelmisel nädalal kirjutatud arvamusloo mõtteid.

Nõmmiste kirjutas: "Hoolimata sellest, et ettevõtjatel läheb hästi, maailma majandus kasvab hoogsalt ja töötajate palgad samuti, ei ole ettevõtete investeeringud tootmisvahenditesse ning teadus- ja arendustegevusse sama head hoogu sisse saanud. Sellest on kahju, sest just nüüd on viimane aeg investeeringuid teha, et majanduskasvu võimalusi maksimaalselt ära kasutada ja end kehvemateks aegadeks ette valmistada." Teine hommikuprogrammi külaline on mitme idufirma (Lift99, Pipedrive) asutaja Ragnar Sass, kellega tuleb juttu sellest, kas Eestis on kohta tselluloositehastele ja muudele suurtööstustele või peaksime oma ressursse kuidagi teistmoodi kasutama. Külla tuleb ka Eesti 200 tegevjuhiks saanud ettevõtja Henrik Raave, kes räägib, kuidas ta plaanib Eesti 200 idufirmalikult juhtida.

Hommikuprogrammi stuudios on Hando Sinisalu ja Liis Amor.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt