Eesti rekad Poola tolliparklas arestis

27. juuni 2018, 13:00
Andras Kralla
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180626/BROADCAST/180629791/AR/0/AR-180629791.jpg

Kas 15 000 euro suurused sularahanõuded meie autovedajatele, et saada Poola tolliparklast kätte pisivea tõttu arestitud veok, on tänapäeva Euroopa Liidus, kus deklareeritakse kaupade liikumist, ikka normaalne nähtus? Kas tegemist on pahatahtliku kiusamisega või tuleks hoopis Poolast eeskuju võtta?

Nende autovedajad ju sõna otseses mõttes vilistavad meie teekasutustasu peale, sest kontroll on ebapiisav ning trahvinõudeid lihtsalt eiratakse. Veofirmade probleeme lahkavad stuudios Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni peasekretär Toivo Kuldkepp ning Eesti Autoettevõtete Liidu juhatuse liige Andrus Laul.

Saadet juhib Tõnu Tramm.

Saadet toetab Škoda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. June 2018, 17:25

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing