27. juuni 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Eesti rekad Poola tolliparklas arestis

Andras Kralla  Foto: Andras Kralla

Kas 15 000 euro suurused sularahanõuded meie autovedajatele, et saada Poola tolliparklast kätte pisivea tõttu arestitud veok, on tänapäeva Euroopa Liidus, kus deklareeritakse kaupade liikumist, ikka normaalne nähtus? Kas tegemist on pahatahtliku kiusamisega või tuleks hoopis Poolast eeskuju võtta?

Nende autovedajad ju sõna otseses mõttes vilistavad meie teekasutustasu peale, sest kontroll on ebapiisav ning trahvinõudeid lihtsalt eiratakse. Veofirmade probleeme lahkavad stuudios Eesti Rahvusvaheliste Autovedajate Assotsiatsiooni peasekretär Toivo Kuldkepp ning Eesti Autoettevõtete Liidu juhatuse liige Andrus Laul.

Saadet juhib Tõnu Tramm.

Saadet toetab Škoda.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt