Äripäev • 11 juuli 2018

Lõhest ettevõtjate vajaduste ja raamatupidajate oskuste vahel

Margus Tammeraja (Eesti Raamatupidajate Kogu OÜ)  Foto: Raul Mee

Seekord räägime saates "Fookuses" sellest, miks robotid ei ole veel raamatupidajatelt tööd ära võtnud ja kas see üldse kunagi juhtub.

Samuti arutleme, miks ettevõtetel on üha keerulisem leida endale head raamatupidajat, milliseid oskusi raamatupidajalt oodatakse ja kuidas endale ise arvestusvaldkonnas vajalikku tööjõudu koolitada – olgu või näiteks Äripäeva Akadeemia koolitus Raamatupidajast pearaamatupidajaks (pearaamatupidajaks.aripaev.ee). Saates on Eesti Raamatupidajate Kogu juhatuse esimees, raamatupidamisbüroo DStream Accounting asutaja Margus Tammeraja ning raamatupidamisbüroo CH Konsultatsioonid juhataja Christer Haimi.

Saatejuht Raamatupidaja.ee juht Tuuli Seinberg.

Saadet toetab Tallinna Sadam.

Hetkel kuum