19. juuli 2018
Jaga lugu:

Internet 4.0

Peeter Marvet  Foto: Andres Haabu

11. augustil toimub Paides arutelu interneti tulevikust, domeeninimede ja Eesti tippdomeeni .ee vaatenurgast pealkirjaga "Kas poleks mitte tore omada jätkuvalt kontrolli oma virtuaalse identiteedi üle Internetis?!" ehk Internet 4.0.

Domeeninime tähtsus on langemas teenuste- ja rakendustepõhises internetis. Kas trend on pöördumatu või ootavad meid seoses asjade interneti tuleku ja killustunud virtuaalsete identiteetidega ees muutused? Missugune peaks olema .ee homme, arutlevad saates Eesti Interneti Kogukonna ja Eesti Krüptoraha Liidu juhatuse liige Henrik Aavik, Zone.ee resident ja häkker Peeter Marvet ning filosoofist infoturbeekspert Anto Veldre. Vestlust veab Eesti Interneti Sihtasutuse arendusjuht Timo Võhmar.

Jaga lugu:
Hetkel kuum