25. juuli 2018
Jaga lugu:

Danske rahapesu ootamatust pöördest ja kinnisvaraturu seisust

Eesti Panga ökonomist Taavi Raudsaar  Foto: Andras Kralla

Kolmapäeva hommikul oli Äripäeva raadios juttu ministrikohtade kaotamisest, kinnisvaraturu seisust, laenuintresside kasvust ja ootamatust pöördest Danske rahapesu uurimisel Eestis.

Rääkisime toimetuse juhtkirjalisest seisukohast kasutada Urve Palo lahkumine ära paralleelministrikohtade kaotamiseks. Välja on tulnud Colliersi ülevaade Baltimaade kinnisvaraturu II kvartali kohta, tutvustame ka seda. Stuudios ka Eesti Panga ökonomist Taavi Raudsaar, kellega rääkisime eluasemelaenude kerkivast intressist. Pärast 8.30 uudiseid oli stuudios Bonnieri preemia laureaat Marge Väikenurm, kellega räägime Äripäeva uurivast loost, mis puudutab uut pööret Danske rahapesu uurimisel.

Stuudios Liis Amor ja Meelis Mandel.

Jaga lugu:
Hetkel kuum