• Jaga lugu:

  Kas tasub minna uudistama?

  ArvamusfestivalFoto: Raul Mee

  Reedel ja laupäeval koondutakse Paidesse kuuendat korda toimuvale Arvamusfestivalile, et arutleda kõikvõimalikel teemadel.

  Kelle tagaaeda paigutada tuulikud? Kuidas vähendada sõltuvust eurotoetustest? Kuidas sünnib saladus? Festival tipneb nagu ikka parlamendierakondade esimeeste debatiga.
  Viimases Arvamusfestivali saates on külas festivali eestvedaja Maiu Lauring ning festivaliala ja õhustiku eest vastutav Maiko Kesküla, kes kõnelevadki sellest, mis tänavusel Arvamusfestivalil ees ootab, mida praktilise infona võiks teada ning samuti, kas ja miks on sedasorti üritusi ühiskonnale vaja. Saatejuht on Priit Pokk.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
USAst oodatakse signaali intressimäära tõusuks
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
USA Föderaalreservilt oodatakse kolmapäeval signaali, et nad on valmis tõstma intressimäära juba märtsikuus, kui toimub järgmine kohtumine. See aga võib negatiivselt mõjutada Aasia turgude taastumist.
President noppis majandusnõuniku keskpangast
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
President Alar Karise majandusnõunikuna alustab alates 1. veebruarist tööd Kaspar Oja.
SEB: rammus hinnatõus hammustab Eesti majanduskasvu väiksemaks
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.
Koroonaviirus ei ole enam Eesti majanduse suurim probleem, sest hinnatõus jõuab kahekohaliste numbriteni, kirjutab SEB oma ülevaates ja alandab Eesti majanduse kasvuootust.