Juhan Lang • 10. august 2018 kell 4:00

Kaupleja Alexi õppetundidest, Teslast ja krüptovaradest

Nelli Janson (LHV maakler)  Foto: Raul Mee

Reedeses Äripäeva raadio hommikuprogrammis annab esimese avaliku intervjuu alates maist Äripäeva ja Delovõje Vedomosti veergudel tegutsev kaupleja Alex, kellega räägime tema suurematest võitudest, kaotustest ning olulisematest õppetundidest.

Selle nädala kõige olulisemat börsiuudist – elektriautode tootja Tesla Motorsi võimalikku lahkumist börsilt – lahkame üheskoos LHV vanemmaakleri Nelli Jansoniga. Sellest, mida arvata krüptovarade suurest hinnasulast, räägime Eesti Krüptoraha Liidu asutajaliikme Asse Saugaga.

Ühtlasi teeme kokkuvõtte Tallinna börsil noteeritud ettevõtete värsketest majandustulemustest. Ehitusfirmade värskeid majandustulemusi kommenteerib investor Rene Ilves.

Programmi veavad Liis Amor ja Juhan Lang.

Hetkel kuum