13. august 2018 kell 8:00

Kellel on kasu ettevõtlusministrist ja mida ettevõtjad tahavad

Rene Tammist  Foto: Scanpix/Järva Teataja

Eelmisel nädalal selgus, et tõenäoliselt saab uueks ettevõtlusministriks Urve Palo asemel Rene Tammist, kes on pikalt teinud lobi Taastuvenergia Koja heaks. Saates arutleti, kas Tammisti senine karjäär ja tugev maailmavaade tulevad uues ametis pigem kahjuks või kasuks.

Nädala kaotajaks nimetasid ajakirjanikud Haigekassa tõsiasja pärast, et traumapunktis antakse patsientidele kaasa meditsiiniseadmeid, mille hind võib olla mitu korda kõrgem kui apteegis ja millest lõviosa tasub maksumaksja raha eest haigekassa. Pikemalt peatuti saates sellel, mida erakonnad on oma valimislubadusena sõnastanud ja mida ettevõtjad on ise väljendanud, et vajavad. Läbi käidi eelmise nädala Äripäeva tellijate jaoks kõige olulisemad lood, mis laias plaanis kõnelesid Eesti rikkaimatest inimestest ja rikkuse jaotumisest Eestis, konkurentsist ja töötajate hoidmisest ning sellest, kuidas sünnib üks idufirma ning mida peaks riik tegema, et edukas ettevõte Eestit ära ei läheks.

Saates osalvead Äripäeva uudistetoimetuse juht Viivika Rõuk, arvamustoimetaja Erki Varma ja uudistetoimetuse ajakirjanik Kristel Härma.

Hetkel kuum