Pirita märgiline hotell müüdi ilma emotsioonita

20. august 2018, 11:00
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180819/BROADCAST/180819797/AR/0/AR-180819797.jpg

Börsiettevõtte Tallink suuromanik Infortar müüs hiljuti Pirita Spa hotelli uuele omanikule.

Kuigi hotell suutis viimasel ajal pigem külastajate arvu suurendada, ei näidanud Infortari juht ja suurosanik Ain Hanschmidt erilisi emotsioone või kahjutunnet, kui vestles Äripäeva ajakirjanikuga. Müüja jaoks oli see pigem pragmaatiline tehing.

Samuti arutasid Äripäeva ajakirjanikud Kaspar Allik, Marge Väikenurm ja Ken Rohelaan saates "Äripäev eetris" selle üle, kui tõsiselt tasub võtta Tallinna Sadama viimati teatatud kahjumit, mida arvata Keskerakonna valimislubadusest noortele mõeldud eluasemelaenude tingimuste muutmisel ja miks väärib Hekoteki miljonitehing Vietnamis esiletõstmist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. August 2018, 11:23

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing