• Jaga lugu:

  Viljar Arakas vs Tanel Kiik: kas sissemakseta eluasemelaen on hea mõte või ei?

  Eften Capitali tegevjuht Viljar Arakas (paremal) ja keskerakondlasest peaministri büroo juht Tanel Kiik.Foto: Andras Kralla

  „Poliitikute töölaud" keskendub sel hooajal valimisdebatile, mis on avanud üsna tuliselt ja tundub, et aina tulisemaks ka läheb. Seda iseloomustab ka debatt, mille pidasid avasaates maha Eften Capitali tegevjuht Viljar Arakas ja keskerakondlasest peaministri büroo juht Tanel Kiik.

  Teemaks oli, kas – ja miks üldse – peaks täide viima Keskerakonna lubaduse, et noored pered saaksid võtta eluasemelaenu ilma sissemakseta. Mida see tähendaks meie niigi ülekuumenenud kinnisvaraturule? Kas see tooks nii palju hapusid laene, nagu Eesti Panga president Ardo Hansson kartis? Kas kodu soetamise nimel on vaja valada higi ja pisaraid, nagu Viljar Arakas arvab? Või peaks riik tulema appi nii palju kui võimalik? 
  Saatejuht on Eliisa Matsalu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Abiks investorile: kuidas hinnata iduettevõtet?
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Iduettevõtte väärtuse määramisel pole traditsioonilised tulu-, turu- või netovara meetodid sobilikud, eri arengufaasides tuleb kasutada eri lähenemist, kirjutab PwC tehingute nõustamise juhtivkonsultant Kristjan Jalakas.
Brenti nafta tõusis seitsme aasta tippu
Brenti toornafta hind tõusis täna seitsme aasta tippu, sest Jeemeni Houthi rühmitus ründas Araabia Ühendemiraate, mis suurendab poliitilisi pingeid piirkonnas, vahendab Reuters.
Brenti toornafta hind tõusis täna seitsme aasta tippu, sest Jeemeni Houthi rühmitus ründas Araabia Ühendemiraate, mis suurendab poliitilisi pingeid piirkonnas, vahendab Reuters.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Eestis populaarne auto põrus USA rahulolu-uuringus
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.
Vaid 29 protsenti Toyota C-HRi omanikest Ameerikas ostaksid sama mudeli uuesti, selgub mõjuka tarbijaväljaande Consumer Reports küsitlusest.