Äripäev • 29. august 2018 kell 8:00

Säästud pangakontolt kaugemale ei jõua

Väärismetalle on investeeringu eesmärgil soetanud 5% leibkondadest.  Foto: Reuters/Scanpix

Kantar Emor avaldas möödunud nädalal finantsseireuuringu, kus selgus, et ligi kolmandik Eesti elanikest peab oma majandusseisu heaks või väga heaks, mis on aastate lõikes parim näitaja.

Eriti rohkesti hindavad oma seisu heaks noored, kellest rohkem kui pooled on positiivselt meelestatud. Samas leidub oma seisuga rahulolematuid kõige rohkem pensionäride ning Lõuna-Eesti elanike seast. Aga mis seis on säästmise ja investeerimisega?

Uue saatesarja avasaates kõnelemegi sellest, milline säästja ning investeerija eestlane on ehk kas raha leiab tee madratsi alla või teisendab end väärtpaberiteks. Külas on Kantar Emori uuringuekspert Lele Aak ning Luminori panga Baltikumi investeerimisnõustamise juht Anton Skvortsov. Saatejuht on Priit Pokk.

Saadet toetab Luminor.

Hetkel kuum