Käibemaksuseaduse olulistest muudatustest ja Uptime`i poolsest ostust

03. september 2018, 07:00
Maksunõustaja Tõnis Elling
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180902/BROADCAST/180839924/AR/0/AR-180839924.jpg

Käibemaksuseaduse muutus toob endaga kaasa olukorra, kus paljud sisse tallatud seaduslikud maksustamise skeemid enam nii maksuefektiivselt ei tööta. Olulisematest muudatustest teeb esmaspäeval Äripäeva raadio hommikuprogrammis ülevaate Deloitte Eesti maksunõustaja Tõnis Elling.

Lisaks räägime Uptime'i omaniku ja juhi Eero Tohveriga, miks Uptime otsustas osta enamusosaluse Taani gasellettevõttes ehk kiiresti kasvavas väikefirmas. Teemaveebi Bestsales.ee juht Aira Tammemäe jagab soovitusi, mida tasub õppida Eesti parimatelt müügiorganisatsioonidelt ning Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang vastab küsimusele, miks otsustas investor Toomas hakata investeerima ühisrahastusse.

Saadet veavad Aivar Hundimägi ja Liis Amor.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. August 2018, 13:35

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing