• Jaga lugu:

  Homsest maailmakoristuspäevast ja Vapiano laienemisest

  Erik Sakkov (Teeme Ära korraldustiimi liige)

  Laupäeval seisab ees üleilmne aktsioon, mille juured on Eestis - maailmakoristuspäev. Mida tegijad ootavad ja loodavad ning kuidas on muutunud viimase kümne aasta sees, mil Teeme Ära on toimunud, eestlaste endi prügistamiskombed, rääkis hommikuprogrammis korraldustiimi liige Erik Sakkov.

  Täpselt sama kaua ehk aastast 2008 on Eestis tegutsenud ka fresh casual restoranikett Vapiano, mille Eesti, Soome ja Leedu restorane haldav Piano Group plaanib nüüd laienemist nii Tallinnas kui ka teisel pool lahte. Laienemistest, Eestis alustamisest ja sellest, milline on eestimaalase lemmikpasta, rääkis Piano Groupi juhatuse esimees Gert Kerde.
  Luminori miljarditehingust tegime juttu Äripäeva ajakirjaniku Kristjan Pruuliga.
  Saadet vedasid Madis Aesma ja Liis Amor.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Balti börsid taastuvad täna eilsest langusest
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Starship sai laenu 50 miljonit eurot
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Kurioosne: enamus maailma krüptoäridest on registreeritud Eestisse Käive ulatub miljardite eurodeni
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.