Äripäev • 14. september 2018
Jaga lugu:

Homsest maailmakoristuspäevast ja Vapiano laienemisest

Erik Sakkov (Teeme Ära korraldustiimi liige)  

Laupäeval seisab ees üleilmne aktsioon, mille juured on Eestis - maailmakoristuspäev. Mida tegijad ootavad ja loodavad ning kuidas on muutunud viimase kümne aasta sees, mil Teeme Ära on toimunud, eestlaste endi prügistamiskombed, rääkis hommikuprogrammis korraldustiimi liige Erik Sakkov.

Täpselt sama kaua ehk aastast 2008 on Eestis tegutsenud ka fresh casual restoranikett Vapiano, mille Eesti, Soome ja Leedu restorane haldav Piano Group plaanib nüüd laienemist nii Tallinnas kui ka teisel pool lahte. Laienemistest, Eestis alustamisest ja sellest, milline on eestimaalase lemmikpasta, rääkis Piano Groupi juhatuse esimees Gert Kerde.

Luminori miljarditehingust tegime juttu Äripäeva ajakirjaniku Kristjan Pruuliga.

Saadet vedasid Madis Aesma ja Liis Amor.

Jaga lugu:
Hetkel kuum