Birjo Must • 31. detsember 2018 kell 9:11

Millised firmad võiksid tulla Tallinna börsile?

2018. aastal sai kodubörsil hakata kauplema ka Baltic Horizon Fundi uute võlakirjadega.  Foto: Andras Kralla

Tallinna börsi juht Kaarel Ots ootab lähiaastatel mitme kodumaise firma börsidebüüti, mis tooks kodubörsile vähemalt sama palju uusi investoreid kui Tallinna Sadam. Mis firmad need olla võiksid, rääkis Ots Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Lisaks vaatasime hommikuprogrammis üle, millised olid Äripäeva lugejate hinnangul 2018. aasta kõige olulisemad poliitsündmused, ja kuulasime, mida peavad algaval aastal kõige tähtsamaks erakondade juhid.

Samuti vestlesime Äripäeva aasta ajakirjaniku tiitli pälvinud Kristel Härmaga meeldejäävamatest uudistest ning ajakirjanikutöö telgitagustest.

Saatejuhid olid Liis Amor ja Birjo Must.

Hetkel kuum